top of page

Sfeervolle

Avond 

Alles voor een sfeervolle avond

Openluchtbioscoop huren

Film en sfeer. Dat verzorgen wij. 

Je kunt bij ons een complete openluchtbisocoop huren die op iedere locatie op te bouwen is. 
Strand, park, stad, water, binnen, buiten, dak, openluchttheater. 

Natuurlijk richten wij dit in, maken het sfeervol en verzorgen de regie.

Full High Definiton   

Projector voor haarscherp beeld

Groot projectiescherm

36m2

Verlichting set

voor de sfeer

JBL Geluidsinstallatie

Het organiseren van een openluchtbioscoop

Ben je van plan een openluchtbioscoop of grootbeeld projectie te organiseren? Wij denken graag met je mee. Wij hebben ervaring met groot beeld projecties in park, stad, op en in gebouwen, strand, openluchttheater, theater en sportevenementen zoals schaatsen en voetbal. 

Techniek openluchtbiosoop

Alle apparatuur is in eigen beheer. Zo zijn wij flexibel om op verschillende locaties een openluchtbioscoop te verzorgen. Zorg voor een stroompunt en wij doen de rest. En zelfs als dat er niet is dan nemen we gewoon een aggregaat mee. Wij projecteren Full-HD op een groot projectiescherm van 4 bij 9 meter. De onderzijde van het projectiescherm kan tussen 0,7 en 3,2 meter van de grond. Dat wil zeggen dat het scherm op het hoogste punt  6,7 meter kan zijn. Met de juiste geluidsinstallatie erbij heb je een prachtige filmbeleving in de openlucht. 

Film vertonen in het openbaar en vergunningen

Films mogen niet zonder licentie in het openbaar vertoont worden. Wij helpen je hier graag mee. Je kunt ook alvast even kijken in de catalogus van Filmservice. Dit is de organisatie die de licenties verzorgt voor de meeste rechthebbende. Vrijwel iedere titel die uit de bioscoop is mag vertoont worden. Al komt het voor dat er geen toestemming voor films in de openlucht wordt gegeven. 

Daarnaast is het aan de Gemeente of een buitenfilm georganiseerd mag worden, een melding nodig is of een vergunning. Vaak heeft dit met het aantal bezoekers, horeca, geluidsoverlast of grootte van de objecten te maken. 

Sfeervolle buitenfilm

De omgeving lichten wij altijd uit met grote LED lampen zodat dit een prachtig decor vormt voor een sfeervolle buitenfilm. Omdat wij dit ook prachtig vinden.

Kosten

Wij hebben vaste prijzen voor onze openluchtbioscoop sets. 

Mail of bel ons even met je wensen, dan kunnen wij daar direct de kosten en voorwaarden voor terug sturen. 

Houd mij op de hoogte van alle openluchtbioscopen

bottom of page