top of page

Groot, groter,

Groots

Drive-in Bioscoop huren

Film kijken vanuit je eigen auto. Wij kunnen de techniek voor het organiseren van een drive-in bios verzorgen. Het geluid zenden wij op FM frequentie weg zodat deze op iedere autoradio te horen is. Je publiek heeft zo een comfortabele mini-bioscoop. Wij hebben standaard een drive-in bioscoop set die je kunt huren.
Natuurlijk zetten wij alles op, doen de regie en zorgen voor een sfeervolle omgeving. 

Drive-in bioscoop organiseren

Ben je van plan om een drive-in bios te organiseren? Wij denken graag met je mee. Dit hebben wij namelijk al voor veel klanten mogen doen. 

Geluid film via FM-frequentie

Wij zenden het geluid van de film uit via FM-frequentie. Op het scherm zal een fm-frequentie te zien zijn die de bezoeker kan invoeren op de radio. Hierdoor is het filmgeluid te horen in de auto. Als optie is het mogelijk om een extra geluidssetje erbij te zetten voor bezoekers op stoelen of kleedjes voor het scherm. 

Film openbaar vertonen en vergunningen

Wij adviseren je graag in de benodigde vergunningen en het aanvragen van filmlicenties bij de rechthebbende.

Je kunt ook alvast een kijkje nemen op Filmservice.nl. Zij verzorgen filmlicenties voor het openbaar vertonen van films. Daarnaast zal je bij de de gemeente moeten nagaan of het vrij georganiseerd mag worden, een melding nodig is of een vergunning. 
Bij het Agentschap Telecom zal er een vergunning aangevraagd moeten worden voor het zenden van het geluid via FM.  

Houd mij op de hoogte van alle openluchtbioscopen

bottom of page